Hirdetés

Sylvester Stallone életéről is mesél a Netflix, hangulatos a teljes trailer

|

Arnold Schwarzenegger után egy másik akciósztár is megkapja a saját dokumentumfilmjét.

Hirdetés

Sylvester Stallone már a 77. születésnapját ünnepelte idén, mégis fáradhatatlanul csinálja az újabb és újabb projekteket. Nemrég mutatkozott be a Feldáldozh4tók, amiben átadta a stafétát Jason Stathamnek, a SkyShowtime-on elrajtolt a rá és családjára fókuszáló reality, a The Family Stallone és jövőre folytatódik a gengszteres sorozata, a Tulsa King is, a vele szóba hozott számos más tervről (mint például a Cliffhanger folytatása/rebootja) nem is beszélve. 

Bár az imént említett realityben is betekinthetünk az életébe és még forgatás közben is láthatjuk, azonban az inkább a sztár jelenéről szól, a múltjával limitáltabban foglalkoznak. A Netflix viszont az Arnoldhoz hasonlóan Stallonénak is összehozott egy dokumentumfilmet, ami pótolja ezt. 

Hirdetés

Az alkotás címe egyszerűen csak Sly, és a trailer alapján látszólag őszintén mesél arról, honnan indult Stallone. Beszél a hírnév következményeiről és arról is, hogy mi fontos valójában az életben, a színész-író-rendező-producer inspiráló történetét pedig párhuzamba állítja az általa életre keltett karakterekkel. A Thom Zimny (Elvis Presley: Egy fiú Tupelóból, Bruce Springsteen doksik) által rendezett, kifejezetten hangulatosnak ígérkező dokumentumfilm valószínűleg még Sly legnagyobb rajongóinak is okoz majd meglepetést, és nem csak azzal, hogy a címszereplő megnyílik, hanem olyan vendégszereplésekkel is, mint Schwarzeneggeré: 

A Sly november 3-án kerül fel a Netflix felhozatalába. Ti belenéztek majd?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)