Hirdetés

Suicide Squad bejelentés - összeállt a DC rosszfiúk rémálomcsapata

|

A Harag rendezője elhozza nekünk egy csapat szupergonosz történetét, amelynek része egy vadonatúj Joker is. Ki nem találnátok, hogy ki fogja játszani.

Hirdetés

A Warner Bros. hivatalosan is megerősítette a készülő Suicide Squad film felhozatalát, amely a DC egyik leghíresebb szupergonosz különítménye és a hónapok óta tartó tárgyalásoknak köszönhetően igazi sztárgárdát sikerült megnyerni hozzá.

A csapatban Will Smith fogja alakítani a profi mesterlövészt, Deadshotot (Batman egyik legnagyobb ellenfelét), Hardy lesz a magasan képzett katona és egyben a Suicide Squad vezére, Rick Flag, míg Jokert a régóta pletykált Jared Leto kelti életre. Természetesen nem hiányozhat a felsorolásból Joker szemrevaló, őrült barátnője, Harley Quinn sem, akit Margot Robbie játszik el, valamint Jai Courtney-t választották ki a dobófegyverekre specializálódott Boomerang (ő Flash egyik nemezise), Cara Delevingne-t pedig egy Enchantress nevű varázslónő szerepére. Egyelőre nincs bizonyíték arra, hogy a korábban beszélt Jesse Eisenberg is csatlakozhat-e a bandához Lex Luthor képében, elvégre ő lesz az említett karakter a Batman v Superman: Dawn of Justice-ban.

Igazán impozáns a lista, a filmet író és rendező David Ayer (Harag, Az utolsó műszak, Az utca királyai) úgy írta le, mint a Piszkos tizenkettőre hajazó alkotást, ráadásul producerként többek között Zack Snyder is támogatja a projektet. A forgatás 2015. áprilisában indul Torontóban, a tervezett premierdátum 2016. augusztus 5.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)