Hirdetés

Star Wars VIII - két új szereplő is bemutatkozik a friss fotókon

|

Egy terjedelmes interjú kapcsán jó néhány fotó látott napvilágot a Star Wars: Az utolsó Jedikről, amiben Benicio Del Toro és Laura Dern karaktereivel is megismerkedhetünk.

Hirdetés

Nemrég jó néhány, gyakran távolról ellőtt lesifotó érkezett a Han Solo főszereplésével készülő spinoff forgatásáról, a Star Wars: Az utolsó Jedik kapcsán viszont egy csomó profi kép látott nemrég napvilágot. A Vanity Fair egyik munkatársa Rian Johnson mellett Mark Hamillel, Daisy Ridley-vel és több más szereplővel készíthetett interjút a saga múltjáról, az érkező epizódról és Carrie Fisherről.

Hirdetés

Az ehhez készült fotókon nem csak Reyt, Chewie-t, Kylot és bandáját, vagy éppen a Skywlaker-testvéreket láthatjuk, hanem a nyolcadik epizód sztorija kapcsán is megismerkedhettünk néhány újdonsággal. Bemutatkozott például Benicio Del Toro karaktere, akit a korábbi pletykáknak megfelelően a stáb tényleg csak DJ-nek hívott, mint kiderült, azért, mert a filmben nem tudjuk meg a szereplő nevét. Továbbá láthatjuk azt is, hogyan néz ki Laura Dern karaktere, Holdo altengernagy, aki az Ellenállás egyik tisztje lesz. Az utolsó újdonság, amit az alábbi galériában láthattok, az egyik új helyszín.

Canto Bight alapvetően különbözik az eddig túlsúlyban lévő katonai létesítményektől és elhagyatott bolygóktól.

"Tulajdonképpen a Star Wars világának Monte Carlojáról van szó. Egy kicsit James Bond-hangulatú, van benne egy kis Fogjuk Tolvajt! is. Érdekes kihívás volt luxust és vagyont ábrázolni ebben az univerzumban. Tulajdonképpen azt tűztem ki magam elé, hogy ultra-csillogó legyen minden. Tulajdonképpen a gazdag ripacsok játszóterét akartam megteremteni"

- mondta az új helyszínről Rian Johnson, aki szerint ez a környezet segített a filmbe csempészni a Star Wars humoros oldalát is.

Vanity Fair egy rövid videót is közzétett a forgatásról. 

Nektek hogy tetszik Az utolsó Jedik látványvilága?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)