Hirdetés

Star Wars: Az utolsó Jedik - hivatalosan is elkészült a film

|

A film rendezője, Rian Johnson a Twitteren osztotta meg az örömhírt a világ Star Wars rajongóival.

Hirdetés

Valószínűleg ezt már mindannyian tudjátok (hiszen már mindenki rég bevéste a naptárjába), de december 14-én kerül a mozikba a Star Wars VIII: Az utolsó Jedik, ami azt jelenti, hogy lassan már illene befejeződnie a film munkálatainak.

Szerencsére ezzel nem lesz gond, ugyanis a film rendezője, Rian Johnson a Twitteren egy nagyon tömör és lényegre törő válaszban osztotta meg a rajongókkal, hogy hol tartanak:

Egyébként a Twitteren érkezett kérdés előtt nem sokkal már ő maga is megosztotta a jó hírt az Instagramon, egy nagyon kedves üzenet társaságában:

"És ezzel befejezte a munkát a galaxis legkeményebben dolgozó stábja. Hiányozni fog a sötét szobákban való ücsörgés ezekkel a srácokkal."

Emellett persze fontos azt is megjegyezni, hogy míg a film jelenése nagyon közel van, addig a történetről még mindig alig tudni valamit, azt az apróságot leszámítva, hogy egy japán összefoglaló szerint szembesülni fogunk a Star Wars történetének egyik legmeglepőbb fordulatával. Nos, kíváncsian várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)