Hirdetés

Hogy kerül egy videóba a Star Wars, az Evil Dead, és a Trónok harca?

|

Az internet ismét megmutatta, hogy kreatív energiákban nincs hiány a világhálón, ahogy azt is, hogy akik azt hiszik, a Star Wars és a Trónok harca nem illik össze, bizony tévednek.

Hirdetés

Hiába lapozgattuk naphosszat a Star Wars nemrég előkerült eredeti forgatókönyvét, nem találtunk benne sem élőholtakat, sem sárkányokat. Pedig a YouTube-on bőségesen akadnak videók, amik egy dicsőséges mashup erejéig egyesítik a Star Wars és a Trónok harca világát.

A Dice & Sorcery találta a két alábbi remekművet, amin egyszer Drogon helyett Yoda mester és a köztársasági klónhadsereg menti meg Daeneryst az ellene lázadóktól, egy másik videóban pedig még feljebb csavarták az őrültséget, és Jon Snow és a Mások vezetőjének összecsapását változtatták fénykard-párbajjá. Sőt ez utóbbi csodában még az Evil Deadet Ash-e is besegít az élőholtak ellen, és Micahel Jackson is a Mások seregével partizik.

Köszönjük, ennyi internet elég volt mára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)