Hirdetés

Star Wars: The Mandalorian - kiderült, mikor érkezik az első előzetes

|

Szerencsére már nem kell sokáig várniuk az új sorozat nagy bemutatkozására a Csillagok háborúja-rajongóknak

Hirdetés

A Disney+-ra tervezett új sorozatok közül kétségtelenül a Star Wars: The Mandalorian tűnik az egyik legígéretesebbnek. Az új széria esetében Jon Favreau tölti be az írói, rendezői és showrunneri pozíciókat is, szóval minden tekintetben az ő gyermeke lesz a széria. Így végül nem is csoda, hogy pont ő árulta el, mikor számíthatunk a The Mandalorian első előzetesére. 

Hirdetés

Favreauval a The Hollywood Reporter készített interjút, a beszélgetés során pedig tény derült arra is, hogy a D23 konferencia keretein belül, egészen pontosan augusztus 23-án fut majd be a régóta várt előzetes. A sorozat alkotója azt is elárulta, hogy már négy részt megírt, mielőtt egyáltalán megállapodtak volna a Disney-vel, ennyire bízott a The Mandalorian sikerében. Reméljük a rajongók is szeretni fogják majd az új történetet, amely a Birodalom bukása, de még az Első Rend felemelkedése előtt játszódik, és Jango, valamint Boba Fett után egy teljesen új mandalóriai karaktert helyez a középpontba.

Azt már biztosan tudjuk, hogy Pedro Pascal lesz a címszereplő, Gina Carano alakítja Cara Dune-t, Carl Wheaters bukkan fel Greef Carga szerepében, Omid Abtahi lesz Dr. Pershing, valamint Nick Nolte, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, és Werner Herzog is feltűnik eddig le nem leplezett szerepekben, sőt Taika Waititi is részt vesz a projektben, ő az IG-11 droidnak kölcsönzi hangját.

Ti mennyire vagytok rápörögve a sorozatra? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)