Hirdetés

Egy embert megütöttek, mert mobilozott az új Star Wars film vetítésén

|

Vannak rajongók, akik a kelleténél kicsit komolyabban veszik a Star Wars élmény szentségét.

Hirdetés

Sok embernél a moziba járás egyfajta szertartás; ilyenkor megvesszük a jegyünket, vannak akik rágcsálnivalóval szerelkeznek fel, kényelmesen elhelyezkedünk és - jobb esetben - kikapcsoljuk a telefonunkat, hogy pár órára átadhassuk magunkat a film élvezetének. Úgy néz ki, hogy egyesekben komoly indulatokat tud kiváltani, ha megzavarják a nyugalmát.

Hirdetés

Perszer egyikünk sem szereti, ha a mozi sötétjében valaki a mobilját nyomkodja mellettünk, de ez még nem ok arra, hogy az illetőnek testi fenyítéssel mutassuk ki nemtetszésünket. Egy kanadai moziban az egyik néző nem viselte jól, hogy a mellette ülő férfi a Star Wars: Skywalker kora nyitóképsora alatt rápillantott a mobiljára. Miután néhány keresetlen szóval illette, nemes egyszerűséggel arcon ütötte a telefonozó illetőt.

A pofozás elszenvedője, Joe Bond úgy nyilatkozott, hogy a gyerekeiket egy bébiszitterrel hagyták otthon, és egy utolsó pillantást szeretett volna vetni a telefonjára, hogy minden rendben van-e, amikor a férfi nekitámadt. Az agresszív Star Wars-rajongót végül kivezették a moziból és a vetítést újraindították. Valaki megörökítette, ahogy a láthatóan indulatos férfit kitessékelik a vetítőteremből, de ő előtte még melegebb éghajlatra küldi a teljes nézőközönséget:

Nektek mi a legrosszabb mozis élményetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)