Hirdetés

Napi büntetés: Kylo Ren megint beépül az Első Rend melósai közé

|

Az Első Rend legfőbb vezetője Mátyás király mintájára már korábban is álruhát öltött, hogy megismerje a rendszer legalsó szintjének működését és az ott dolgozók véleményét. Ezúttal valóban testhezálló beosztást sikerült választania.

Hirdetés

Négy éve már annak, hogy Kylo Ren másnak adva ki magát megpróbálta kipuhatolni a neki dolgozók között uralkodó hangulatot, és első kézből ismerhette meg véleményüket vezetői módszereiről. Azóta karrierjének íve látványos emelkedésbe kezdett, de nem feledkezett meg arról az igazságról, hogy a rezsim csakis annyira lehet erős, mint az azt működtető fogaskerekek leggyengébbike.

Hirdetés

A Saturday Night Live rendkívül szórakoztató Undercover Boss című sorozatának legújabb felvonásában Kylo Ren a tápláléklánc legalján tesz kirándulást gyakornokként. És hát ugye mindenki tudja, aki valaha is hasonló szituációban (értsd: megölt vagy veszélybe sodort számára fontos embereket, miközben megszállottjává vált egy leányzónak) találta magát, hogy a gyakornok az, akivel szemben a legalacsonyabb beosztású alkalmazott is kimutathatja felsőbbrendűségét. Ha nem jó fej.

Vader nagyúr látja a lelkemet, hogy megpróbáltam komoly arccal végigülni az egészet, de egy ponton átszakadt a gát, és hangos röhögés lett a vége.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)