Hirdetés

Elhalasztják a Han Solo filmet?

|

Habár a Zsivány Egyes nagy sikernek bizonyul, mégis úgy tűnik, hogy a Disney egy kicsit átrendezné a menetrendjét.

Hirdetés

Volt némi kétkedés azzal kapcsolatban, hogy mennyire lesz majd sikeres egy nem számozott, különálló Star Wars film, de a Zsivány Egyes bebizonyította, hogy jedik nélkül is lehet jó Star Wars történetet elmesélni. A Disney tervezett antológiafilmjeinek első darabja sikeres, és a jelenlegi tervek szerint másodikra sem kellene már sokat várni, de a Disney lehet, hogy mégis várat minket egy kicsit.

Az a pletyka terjeng ugyanis, hogy a következő különálló film, vagyis a Han Solo: A Star Wars Story 2018. május helyett csak hónapokkal később, decemberben fog majd a mozikba kerülni. Ennek az lehet az oka, hogy általában május környékén jelenik meg a legtöbb ütős (vagy legalábbis ütősnek szánt) blockbuster, a Disney pedig könnyen lehet, hogy nem akar ezzel versengeni még úgy sem, hogy a Star Wars egyébként egy iszonyúan erős márkanév. A Rogue One esetében bejött a halasztás.

A filmről egyébként egyelőre nagyjából csak azt lehet tudni, hogy a 21 Jump Street és a The LEGO Movie rendezéséért felelős Phil Lord és Chris Miller lesznek majd a rendezői, Alden Ehrenreich játsza majd a főszerepet, a Community-ből elhíresült és egyébként rapperként is remekelő Donald Glover pedig Lando Calrissianként fog majd feltűnni.

Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)