Hirdetés

Elkaszálták a Star Trek 4-et

|

Nagyon úgy fest, hogy egy időre félreteszi a stúdió a filmet.

Hirdetés

Az értesülések szerint a rendező távozása verhette bele az utolsó szöget a Star Trek 4 koporsójába.

Hirdetés

A Deadline forrásai szerint a Star Trek: Mindenen túl közelgő folytatásának a munkálatait teljesen leállítottak, hiszen a film két központi karakterét életre keltő Chris Pine és Chris Hemsworth után a rendező, S.J. Clarkson is kiszállt a projektből az egyelőre cím nélküli Trónok harca előzménysorozat kedvéért.

Már múlt augusztusban baljós hírek láttak napvilágot, amikor is Pine és Hemsworth fizetési igényeinek nem tudott eleget tenni a Paramount, ám akkor még a stúdió megnyugtatott mindenkit, hogy a munkálatok továbbra is zajlanak, viszont a rendező távozását nagyon úgy néz ki, hogy már nem fogja kibírni a Star Trek 4. Emellett a Star Trek: Minden túl meglehetősen gyengén muzsikált a mozik pénztárainál, így talán már a motiváció is megcsappant a stúdió oldaláról a franchise folytatására.

Persze, mindez még nincs kőbe vésve, de mi már nem sok reményt fűzünk ahhoz, hogy a következő Star Trek film a már jól ismert trilógia eseményeit fogja folytatni. Kitűnő kárpótlás lenne a nézőknek viszont, ha esetleg a korábban már belebegtetett Quentin Tarantino-féle R-rated Star Trek ötletet karolná fel a Paramount, amin elvileg J.J. Abrams jelenleg is dolgozik A visszatérő forgatókönyvírójával az oldalán, Mark L. Smith-szel.

Ti bíztok még a Star Trek 4 létrejöttében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)