Hirdetés

Spider-Man: Homecoming - egy klasszikus elem kimarad a filmből

|

Egészen más lesz a Marvel filmes univerzumának első Pókember mozija, mint a Tobey Maguire-féle trilógia.

Hirdetés

A nyáron debütáló Pókember: Hazatérésben egy fiatal szuperhőst ismerhetünk meg, aki még nem tart ott, hogy elkezdje fotós karrierjét.

A Marvelnek tervei vannak vele a jövőre is, és ha bejön az embereknek a mozi, folytatásokban biztosan viszontlátjuk a karaktert és az őt megjelenítő Tom Hollandet. Talán akkor sikerül helyet találni a Daily Bugle-nek (magyarul Hírharsona) is, avagy a magazinnak, amit J. Jonah Jameson vezetett, és ahova a Maguire-féle Parker a képeit vitte. A trilógiában fontos szerepet játszott mind a szerkesztőség, mind Jameson, és a képregényekben is kiemelt szerepet kapnak, de a Hazatérés készítői úgy gondolták, túl korai lenne foglalkozni vele. Talán majd az egyetemi évek alatt.

Nektek hiányozni fog a szerkesztőség, és nincs is értelme így filmet készíteni, vagy valahogy megbirkóztok a ténnyel?

Idén jön egyébként az új Spider-Man játék is, érdemes lesz figyelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)