Hirdetés

Símaszkos rablók támadtak a Netflix sikersorozatának stábjára

|

Nem sérült meg senki a Lupin második évadát forgató filmesek közül, de a bűnözők értékes zsákmánnyal oldottak kereket.

Hirdetés

Rendőrségi források szerint húsz álarcos bandita rontott a Netflix legnépszerűbb francia sorozatának második szezonját forgató filmesekre - közölte a Le Figaro napilap online kiadása az AFP hírügynökségre hivatkozva. A támadók különféle pirotechnikai eszközöket robbantottak fel, és az így keletkezett káoszban mintegy 300 ezer euró (körülbelül 110,5 millió forint) értékű felszerelést zsákmányoltak.

A forgatás Nanterre-i helyszínén (ez Párizs egyik elővárosa) tartózkodott a Lupin címszereplője, Omar Sy is, de ahogy a 2011-es Életrevalókkal befutott színésznek, úgy a stáb többi tagjának sem esett baja. Később a Netflix is megerősítette a hírt, a streamszolgáltató egyúttal reményét fejezte ki, hogy rövidesen folytathatják a munkát.

Hirdetés

A 2021 januárjában debütált Lupin alapját Maurice Leblanc 1905-ben megalkotott karaktere, az úri tolvajként jellemzett Arsène Lupin kalandjai képezik. Bár a modernizált történet ugyanúgy napjainkban játszódik, mint a BBC Sherlock sorozata, fontos különbség, hogy nem beszélhetünk újraértelmezésről, csupán felhasználásról. Az Omar Sy alakította főhős ugyanis Arsène Lupin stílusát teszi a magáévá, és így próbál meg bosszút állni apja haláláért. A Squid Game bemutatása előtt a Lupin kettébontott első évada volt a Netflix legnézettebb nem angol nyelvű sorozata.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)