Hirdetés

Semmi nem annyira művészi, mint a Knight Rider főcíme csellón

|

Samara Ginsberg tehetséges zenész, és egy jól bevált ötlettel nyúl híres zenékhez: önmagát klónozva adja elő azokat csellón.

Hirdetés

Mostanában jó érzés lehet Knight Rider rajongónak lenni, bár viszonylag erős az empátiás készségem, a bűnös élvezeten túl ezt most nehezebben érzem át. Egyrészt készül Knight Rider mozifilm is, másrészt olyan zenei csemegét sikerült most felfedeznünk, ami nem csak a klasszikus tévésorozat híveinek dobogtatja meg majd a szívét, mivel egy remekül összerakott produkcióról van szó. 

Hirdetés

Samara Ginsberg nem találta fel a spanyolviaszt, jól bevált módszerrel igyekszik közönséget találni: híres zenéket ad elő egymaga zenekarként, vagyis több sávban rögzített, majd utólag szépen egymás mellé illesztett produkció keretében tiszteleg az ikonikus Knight Rider főcímdal előtt. Nézzétek meg:

Azoknak pedig, akik rendszerint minden hírben keresik a "gamer" témát, most gyorsan iderakok a művésznőtől egy Super Mario Bros. 3 feldolgozást is, hogy hétvégén senki izgassa fel magát feleslegesen. Egyébként pedig csak érdek nélkül tetszik ez is nagyon (tehát kanti értelemben szép):

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)