Hirdetés

Rossz hírt kaptak a Gotham Knights rajongói

|

Nem sokáig húzta a legújabb Gotham Knights adaptáció.

Hirdetés

Bár komoly várakozásokkal ugrottunk neki tavaly a WB Games új DC-játékának, sajnos arra jutottunk, hogy ez bizony sokkal jobb is lehetett volna. Most azonban nem a játékról, hanem az azonos című, idei sorozatról lesz szó.

Akinek esetleg kimaradt volna: a márciusban debütált krimisorozat sztorija arról szól, hogy Bruce Wayne-t meggyilkolják, örökbefogadott fia pedig szövetséget köt a denevérember legismertebb ellenfeleinek gyerekeivel. Belőlük lesz végül a Gotham városát védelmező csapat, a Gotham Knights.

Hirdetés

Témáját tekintve a sorozat jól illeszkedik a közelmúltban megjelent szuperhősös young adult sorozatokhoz, mint a The Gifted, az Esernyőakadémia vagy épp a The Imperfects. A szereplők között azonban egyetlen ismert nevet sem találunk, így legfeljebb az eddig ismeretlen, de tehetséges újoncok mutathatják meg benne, hogy mire képesek.

Ha valaki nemrég kezdett bele a sorozatba, annak most szólunk, hogy ne élje be magát túlságosan a történetbe, ugyanis nemrég kiderült, hogy a sorozatot egyetlen évad után már el is kaszálták, miután a márciusi premierét követően nem túl hízelgő kritikákat kapott, ráadásul a nyolc epizódos első etap nézettsége sem bizonyult kimagaslónak.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Érdekesség, hogy a Gotham Knights írói csapatát ugyanaz a trió - Chad Fiveash, James Stoteraux, Natalie Abrams - alkotja, akik a három évad után, hasonló okokból elkaszált Batwoman-sorozatot is jegyezték. Ezzel viszont valószínűvé vált, hogy a továbbiakban nem írhatnak majd a denevéremberről szóló epizódokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)