Hirdetés

Ron Perlman elárulta, hogy csatlakozna-e a Marvelhez vagy a DC-hez

|

Pokolfajzat, azaz Hellboy megformálója nyilatkozott annak lehetőségéről, hogy igent mondjon a Marvel vagy a DC ajánlatára.

Hirdetés

Ron Perlman eddigi pályafutása során temérdek alkotásban szerepelt, az IMDb információi szerint több mint 270 kredit kötődik a nevéhez, ezek között pedig voltak olyan különlegességek is, mint A szépség és a szörnyeteg sorozat, az Alien 4, az Ellenség a kapuknál, a Penge 2 és a Star Trek: Nemezis is. De a legikonikusabb alakítása egyértelműen a 2004-es Pokolfajzat (avagy Hellboy) képregényadaptáció címszerepe volt Guillermo del Toro rendezésében. A 2008-ban bemutatott folytatásban aztán Perlman még egyszer eljátszhatta Mike Mignola kultikus karakterét. 

A Hellboy 2. - Az Aranyhadsereg ugyan nem volt bukás, de jól sem teljesített (85 millió dolláros költségvetésből 168 milliót hozott globálisan), így a Universal Pictures nem adta áldását a harmadik filmre, hiába kampányolt érte mindenki, és hiába követelik azóta is a rajongók. Ehelyett egy reboot érkezett 2019-ben David Harbour főszereplésével, az viszont csúnyán elhasalt. 

Hirdetés

Perlman számára tehát nem ismeretlenek a képregényfilmek, sőt a Marvel és DC alkotásai sem, ugyanis számos alkalommal szinkronizált animációs filmekben, sorozatokban, videojátékokban (megszólaltatta már Agyagpofát, Bruce Bannert, Sinestrót és Deathstroke-ot is). Hús-vér színészként azonban még nem bukkant fel sem a Marvelnél, sem a DC-nél, a Screen Rantnek adott interjújában pedig mesélt róla, hogy mi kellene ahhoz, hogy igent mondjon az említett vállalatok felkérésére:

"Soha nem vártam, hogy bárki is megkeressen, hogy egy képregényes franchise-ban szuperhőst játsszak. Szóval az, hogy megkaptam a szerepet [Hellboy-t) és ráadásul még egy második film összejött elég komoly dolog volt. De nem, nem így gondolok magamra. Azt mondom, hogy az elmúlt 10-15 évben olyan dolgok történtek velem a karrierem során, amikről nem is álmodtam, hogy lehetségesek, úgyhogy mindent elfogadok, ami jön. Ha ezekben a világokban van valami, akkor remélem, hogy valami olyan, ami többdimenziós. Azért maradok sokat az indie filmeknél és az ilyen típusú televíziós filmeknél, mint a The Capture, mert a világ annyira többdimenziós, és annyira lehetetlen kategorizálni, mert túlságosan rétegzett, túlságosan sok különböző aspektusa van. Tudod, a jó az rossz, a helyes az helytelen, és rengeteg szürke terület van. Szeretek ebben a közegben dolgozni, és a képregényfilmek néha megadják ezt, néha pedig nem. Szóval, ez a válaszom a kérdésedre..."

Ezek alapján úgy tűnik, hogy Perlman nyitott arra, hogy felbukkanjon akár a Marvel, akár a DC oldalán, de csak ha megkeresik egy olyan szereppel, amiben nincs egyértelmű különbség a jó és a rossz között, tehát lényegében egy antihős lenne szívesen.

Ti milyen karaktert adnátok szívesen neki?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)