Hirdetés

Egy X-Wing ülésébe szíjaz az új 360 fokos Zsivány Egyes videó

|

Ha azt hiszed, hogy jó élmény lenne éles bevetésben reptetni egy X-szárnyút, akkor lehet, hogy ezután a videó után meggondolod magad.

Hirdetés

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet sztorija szerint a lázadóknak meg kell szerezniük a Halálcsillag terveit. Mint hithű katonák be is pattanhatunk egy X-Wing ülésébe, és elindulhatunk a napi rutinra a fenti videóval.

Hogy mi történik a lazának tűnő röpködés közben, azt inkább nem lőjük le, de izgalmas lesz. A 360-as videót természetesen egy kompatibilis böngészőben is végigizgulhatjátok, de ha van kéznél egy Samsung Gear VR vagy hasonló mobil VR megoldás, azzal lesz az igazi.

A Zsivány Egyes lesz az első az új Star Wars spin-off filmek sorában, és a Star Wars III és IV között játszódik majd. Találkozhatunk sok ismerős karakterrel, miközben végigizgulhatjuk a korai lázadás egyik legnagyobb akcióját. A hazai premier december 15-re várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)