Hirdetés

Tényleg Rey anyja a Rogue One főszereplője?

|

Bár a premier még messze van, az internet népe már most elkezdett találgatni a családi kapcsolatokat illetően. Daisy Ridley válaszolt is a kérdésre.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt befutott a Rogue One: A Star Wars Story első előzetese, és bár vannak vele fenntartásaim (azt a visító állatot például nem is értem, hogy gondolhatták komolyan), alapvetően szinte mindenki egyetért abban, hogy elég pöpecnek tűnik a film.

A Star Wars VII kapcsán továbbra is rengeteg a megválaszolatlan kérdés, ezt a sort pedig csak tovább bővíti a Rogue One sztorija. Mivel Rey szüleit nem ismerjük, a rajongók körében népszerű az az elképzelés, hogy spin-off főszereplője, a Felicity Jones által játszott Jyn Erso lehet a kedves mama, hiszen időben pont passzolna a dolog. Erre természetesen rá is kérdeztek az újságírók az MTV Movie Awardson, Daisy Ridley azonban viszonylag gyorsan elhajtotta őket:

"Most nem akarok poénkodni, de csak azért mert fehér és barna haja van, még nem jelenti, hogy az anyám" - mondta Ridley. A színésznő elismerte, hogy már a forgatás előtt tudta, kik Rey szülei, de szerinte ez egyáltalán nem olyan fontos, mint amennyire a rajongók felfújják a dolgot. Ennél sokkal izgalmasabb az a családi kötelék, ami támogatás nélkül felnövő Rey és Finn között alakult ki.

Természetesen szóba jött az Erő használata is, Ridley azonban nem gondolja, hogy Rey-ből jedi lenne. Sokkal inkább Leia Organa tábornokhoz hasonlította magát: "Nem tudom, hogy jedi vagyok-e, nem hiszem hogy az lennék. Ezt a kérdést Leia esetében is fel lehetne tenni, hiszen ő is használja az Erőt" - tette hozzá.

A Rogue One munkálatait illetően nem igazán tudott válaszolni, ami érhető, hiszen nem szerepel a filmben, de szerinte a kérdéseink nagy részét az Episode VIII megválaszolja majd. Meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)