Hirdetés

Rick and Morty - nem kell sokat várnunk az új évadokra

|

Justin Roiland megnyugtatta a rajongókat, hogy az elkövetkező szezonok közötti szünetet próbálják a lehető legrövidebbre fogni.

Hirdetés

Májusban érkezett a hír, hogy az Adult Swim 70 új részt rendelt be a Rick and Mortyból. A negyedik évad premierjéről még mennek a találgatások, de az alkotók szerint optimistábba lehetünk a kezdéssel kapcsolatban.

Hirdetés

A Polygon kapta mikrofonvégre Justin Roilandot, aki éppen új (és beteg) játékát mutatta be. Roiland elmondta, hogy tudják, hogy a rajongók rengeteget vártak az új évadokra, de próbálják redukálni a szezonok közötti időszakot.

"Szuper izgatottak vagyunk, hogy végre előszőr, le vagyunk fixálva és tudjuk mit hoz a jövő, az állásunk biztosítva van. Harmonnak nagyszerű kedve van és remek írói szobánk van. Azt akarjuk, hogy az epizódok továbbra is jók legyenek, de gyorsabban akarjuk őket elkészíteni most, hogy ilyen nagy megrendelésünk van; úgy gondolom ez képessé tesz minket arra, hogy gyorsabbak legyünk."

Tehát ezentúl nem kell éveket várni egy új szezonra, mert a készítők a minőség megtartása mellett be akarják gyorsítani a folyamatot. Roiland a negyedik évaddal kapcsolatban nem nyilatkozott, de elmondása alapján folyamatosan dolgoznak rajta. 

Nektek melyik volt eddig a kedvenc évadotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)