Hirdetés

A Trónok harca sztárjáé lehet a Marvel Eternals egyik főszerepe

|

A korábban Robb Starkot alakító Richard Madden komolyan tárgyal a Marvel vezetőségével.

Hirdetés

A Marvel filmes univerzumának következő fázisában mutatkozhat be az Örökkévalók csapata. 

Hirdetés

A Variety jelentése szerint Madden jelenleg is tárgyal Ikaris szerepéről, aki egy fontos karakter lesz a Marvel The Eternals című filmjében. Egyéb részleteket nem tudhattunk meg, de ezzel már három színész neve is felmerült a projekt kapcsán.

Korábban kiderült, hogy Angelina Jolie-t Sersi szerepe kapcsán keresték meg, aztán kiderült, hogy Kumail Nanjiani is hasonló tárgyalásokat folytat, de nem tudjuk, neki kit szánnak.

Richard Madden karaktere egyébként kifejezetten kemény: Ikaris a képregényekben emberfeletti erővel, gyorsasággal és reflexekkel bír, képes manipulálni kozmikus energiákat, tud repülni, teleportálni és még sok minden mást. Ha ez a karakter a vászonra kerül, akkor valószínűleg nem lesz ennyire kemény. Scarlet Witch erejéből is nem keveset tekertek le ahhoz, hogy beleférjen az univerzumba.

Hivatalos, Marveltől származó infóink egyébként még nincsenek a The Eternals szereplőiről. A Phase 4-es konkrétumokról valószínűleg a Pókember: Idegenben premierje után fogunk többet tudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)