Hirdetés

Rengeteg meglepetést ígér a Godzilla vs. Kong

|

A rendező mesélt kicsit róla, hogy mi mindent tartogat számunkra a bestiák összecsapása.

Hirdetés

A Godzilla-filmek és a Kong: Koponya-sziget eseményeit folytató Godzilla vs. Kong a tökéletes mozis élménynek ígérkezik, elvégre két gigász csap benne össze látványos körítéssel.

A Warner Bros. ebben az esetben is a hibrid forgalmazási modelljét követi, azaz egyszerre mutatják be a nyitva lévő mozikban és az HBO Max szolgáltatás keretében, de bármelyiket is válasszuk, megéri - legalábbis az első trailer és a belengetett hosszú csatajelenet alapján mindenképpen. 

Hirdetés

A filmet rendező Adam Wingard (Death Note, The Guest) azonban a Total Film magazinnak adott interjújában elárulta, hogy bár egyértelműen Godzilla és King Kong összecsapásán lesz a hangsúly, azonban lesznek másfajta szörnyetegek is, köztük néhány vadonatújjal. Wingard szerint rengeteg meglepetésre számíthatunk és számos dolog lesz, amiért az emberek megőrülnek majd, remélhetőleg a bevásárlóközpontok is tele lesznek majd remek játékokkal. 

A beszélgetés során az is felmerült, hogy valójában lesz-e végső győztese ennek a masszív harcnak, mire a rendező rávágta, hogy abszolút. Wingard elmondta: otthagyta volna a produkciót, ha ráerőltették volna, hogy ne legyen ennek a mérkőzésnek egyértelmű győztese. Részben azért akarta elkészíteni a Godzilla vs. Kongot, mert meg akart nyerni egy vitát, amelyet még az egyik barátjával folytatott anno második osztályban, amikor azon vitatkoztak, ki nyerne a két szörny közül. Ő 100%-ig biztos volt a véleményében és abban is, hogy az osztálytársa teljes mértékben téved, most pedig 30 évvel később be is bizonyítja, hogy neki volt igaza. 

A Godzilla vs. Kong 2021. március 31-én válik elérhetővé az HBO Maxen, a magyar premier viszont addig bizonytalan, amíg zárva tartanak a mozik

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)