Hirdetés

Rázúdult a népharag Madonnára, miután beszólt egy kerekesszékes rajongónak

|

A koncerten történt esetről, amiért a popdíva elnézést is kért, videófelvétel készült.

Hirdetés

Aki megfordult már legalább egy olyan koncerten az élete során, amelyre nem csak ülőjegyeket lehetett venni, maga is tapasztalhatta, hogy az előadók zöme szereti felráznia közönségét, tapsolásra, közös éneklésre, táncra biztatja a rajongókat. Én például kedden voltam James Blunt budapesti fellépésén, aki végig nagyon eleven volt, együtt rezgett a közönséggel, és ez hozzá is tett az élményhez.

Valami hasonlóra törekedett Madonna is a minap az egyik koncertjén, amin egy kikerült felvétel alapján jókora bakit követett el. Láthatóan zokon vette, hogy az egyik rajongó ülve maradt, és többször is kérdőre vonta, amiért nem követi a többiek példáját.

Hirdetés

A 65 éves popdívának csak némi fáziskéséssel esett le, hogy nem volt elég figyelmes, az illető pedig nem azért ücsörög ahelyett, hogy ugrálna és táncolna, mert mondjuk nincs kedve hozzá (ezzel sem lenne semmi baj egyébként), hanem mert mozgáskorlátozottként kerekesszékben ül. A felismerést követően Madonna szabadkozott, amiért politikailag inkorrekten viselkedett, valamint biztosította rajongóját, hogy örül a jelenlétének.

@dailymail At least she apologised 🙊 Madonna made a very public faux pas as she called out an audience member for sitting down during the Canada leg of her Celebration tour - only to realise the fan was in a wheelchair. #madonna #madonnaforever #madonnafans ♬ original sound - Daily Mail

Bocsánatkérését azonban a fenti videót látva a kommentelők közül sokan nem tartották elég őszintének, és úgy vélik, hogy Madonna elve rosszul kezelte az egész helyzetet, már azzal hibázott, hogy kipécézett magának valakit a tömegből, kéretlenül ráirányítva más jelenlévők figyelmét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)