Hirdetés

Elindult új filmes oldalunk, a Puliwood!

|

Egyelőre béta állapotban, de már elérhető, olvasható, szerethető a Puliwood, a GameStar vadonatúj társoldala!

Hirdetés

Nemrég szóltunk arról, hogy hamarosan egy hivatalos, a Project 029 kiadó lapcsaládjához tartozó új, filmekkel, sorozatokkal és könyvekkel foglalkozó site indul. Kedves nézőközönség: ez itt a Puliwood!

Az új oldal a néhai CineStar íróinak felügyelete alatt készül, a tartalmat javarészt ők szolgáltatják, de néha azért mi is besegítünk. Friss filmes, sorozatos, könyvekhez kapcsolódó híreket,  kritikákat, exkluzív anyagokat, toplistákat, mindenféle izgalmas cikkeket olvashattok majd rajta, és most is érdemes körülnézni, mérsékelten, de van tartalom. Mivel frissen indult, lehetnek még hibák (a kommentrendszer a héten elindul), igyekszünk mindegyiket bőszen javítani. Lesznek változások is, és arra kérünk benneteket, hogy ha bármit találtok, ami nem rendeltetésszerűen működik, írjátok meg alább kommentben. Javaslatokat szintén várunk, figyelni fogunk mindenre.

Ne felejtsétek el követni a Puliwood Facebook oldalát sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)