Hirdetés

Póra az eddigi legnehezebb harca vár a Kung Fu Panda 4 első trailere szerint

|

A szinkronstábot olyan új hangok erősítik, mint Viola Davis és Awkwafina.

Hirdetés

A Kung Fu Panda trilógia valószínűleg a DreamWorks legjobbjai között van. A Jack Black nevével fémjelzett filmek elképesztő látvánnyal, magas humorfaktorral és mindenki által befogadható mondanivalóval rendelkeztek, ráadásul kulturális szempontból is sokat jelentettek. Viszont az utolsó részt, a Kung Fu Pandát már 2016-ban bemutatták, és egészen 2022-ig nem lehetett biztosan tudni arról, hogy folytatódik-e a franchise vagy a Universal Pictures letett róla. 

Tavaly aztán megerősítésre került, hogy jön a Kung Fu Panda 4, amelynek első trailerével egészen mostanáig vártak, de így legalább pár hónap múlva már nézhetjük is a végeredményt. 

Hirdetés

A Kung Fu Panda 4 ugyanis várhatóan 2024. március 21-én kerül a hazai mozikba, az alábbi trailerrel pedig végre azt is kiderült, hogy miért érdemes várniuk a rajongóknak. A Seven Nation Army feldolgozás megadja az alaphangulatot hozzá, hogy egy új gonosz, az alakváltásra képes Chameleon (Viola Davis) tör az ártatlanok életére, ami komolyan hátráltatja Pót (Jack Black) abban, hogy a következő szintre lépjen: spirituális vezetővé váljon és megkeresse a következő Sárkányharcost. 

Ha inkább a magyar szinkront preferáljátok, tessék:

Aki angolul nézi majd a Kung Fu Panda 4-et, az Viola Davis (The Woman King - A harcos, Suicide Squad - Öngyilkos osztag) mellett hallhatja majd Awkwafina (Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája, Renfield) és Ke Huy Quan (Minden, mindenhol, mindenkor, Loki 2. évad) hangját is. 

Ti meg fogjátok nézni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)