Hirdetés

Poltergeist trailer - visszatér a rettegés

|

Sam Raimiék feldolgozták az 1982-es Poltergeistet - ha félsz a bohócoktól, akkor biztosan nem szeretnéd látni a remake első trailerét.

Hirdetés

Az eredeti filmhez hasonlóan ismét egy család, Bowenék történetét követjük végig borzongással telve, akik valamiért ennyi év után sem tudják, hogy az amerikai filmes költözések többnyire horrorral végződnek. Nincs ez másként ezúttal sem, a família békés kaliforniai kertvárosi házát megszállják a szellemek, amik a kezdeti játszadozás után bedurvulnak, és már csak két szakember segíthet: egy parapszichológus és egy ördögűző. 

A régi klasszikus feldolgozásáért Gil Kenan (Rém rom, Szikraváros) felel, aki David Lindsay-Abaire (Robotok, Tintaszív, Engedd el!, Az öt legenda) forgatókönyve alapján és Sam Raimi támogatásával dolgozott. A trailer alapján legalább annyira para lesz a remake, mint az eredeti, ráadásul Sam Rockwell és Jared Harris jelenléte is biztatónak tűnik: 

A Poltergeist július 30-án jelenik meg hazánkban, és 3D-ben is megtekinthető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)