Hirdetés

Pókember: Hazatérés - itt az első poszter

|

A legújabb Pókember filmről még igazán keveset tudni, viszont feltűnt az első poszter, melyen Tom Holland látható a teljes Pókember szerelésében.

Hirdetés

Egyre több információ csöpög az új Marvel filmjével, a Pókember: Hazatéréssel kapcsolatban. Robert Downey Jr. biztosan felbukkan majd, mint Vasember, és azt is tudjuk, ki fogja alakítani az új rosszfiút és Pókember osztálytársait, de Fekete Özvegy feltűnéséről is pletykáltak.

Hivatalosan még nem került fel az internetre a Pókember: Hazatérés posztere a Magic Las Vegasról, viszont fotók készültek róla, amit maga Tom Holland is megosztott Twitterén. A tipikus Pókember pózban láthatjuk a hálólövőt, ahogy leereszkedik a magasból.

A Pókember: Hazatérés 2017. július 7-én érkezik a mozikba. Nektek hogy tetszik a poszter?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)