Hirdetés

Pókember: Hazatérés - miket tud a jelmez és mit várhatunk a filmtől?

|

A "Fan's Guide to Spider-Man: Homecoming" címen futó 20 perces anyag elmagyarázza, hogyan csatlakozik a Pókember: Hazatérés az MCU-hoz, és mi mindent tud Peter új ruhája.

Hirdetés

A Disney "Fan's Guide to Spider-Man: Homecoming" című videójában túl sok új jelentet nem látunk, inkább csak a korábbi trailerek képei kerültek bele a színészek és a stáb kommentárjával.

A film alkotói elmesélik, hogy hogyan is illik majd Peter Parker kalandja a Marvel filmes univerzumába. A sztori a Polgárháború után játszódik, amikor is a hősök jobban el vannak foglalva egymás békés utálásával, mint a gonoszok elfogásával. A Pókember ekkor lép színre egy új szereléssel, amit Tony Stark biztosított számára.

Ugyan a sok kütyü elsőre idegennek tűnhet, de a modern Pókember képregényektől nem áll olyan nagyon távol. Az idősebb Peter saját cégében rengeteg, a filmben látott kütyüt csinált már, csak ott nem Stark felelős ezekért. Kicsit keveréke tehát a filmes Pók a kezdő Peternek és a modern képregényeknek, ami elsőre azért egyáltalán nem tűnik rossz megoldásnak.

A Pókember: Hazatérés július 6-án debütál Magyarországon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)