Hirdetés

A legnagyobb filmes jelenetek gyermekkönyvben

|

Szerinted is király volt a Ponyvaregény? Alig várod, hogy megoszthasd az élményt a gyermekeddel? Itt a filmes mesekönyv.

Hirdetés

A Pixar egyik munkatársa, Josh Cooley érdekes projektbe fogott. Még tavaly pattant ki a fejéből az az ötlet, hogy a klasszikus filmek egy-egy emlékezetes mozzanatát átdolgozza, kiskorúak számára is emészthetővé tegye. Bár mind tudjuk, hogy ez sokkal inkább a megfelelő humorérzékkel megáldott apukáknak szól, de ez most mindegy.

 

A Movies R Fun című könyvön hónapok óta dolgozik, hamarosan nyomtatásba is kerül majd. A könyvben számos nagy film ikonikus pillanata köszön vissza ránk, mesekönyveket idéző illusztrációkkal. Keresztapa, Ponyvaregény, Harcosok Klubja, A Cápa, ez csak néhány azok közül az alkotások közül, amelyeket Cooley elkészített. A filmek egytől egyik R besorolást kaptak, így a kicsik valószínűleg a közelébe se mehetnének egy-egy résznek. De majd így...

A könyv március elsején kerül majd a boltokba, azonban nem ez az egyetlen módja, hogy megszerezzük a képeket. A grafikák egyébként poszterként is megvásárolhatóak, és bár rendesen megkérik egy-egy darab árát, a rendkívül jó minőségű képek bármilyen szobát feldobnak.

Ha az alkotó többi mesés illusztrációjára is kíváncsiak vagytok, megnézhetitek őket itt, van még bőven zseniális kép ott (többet nem fordítottunk le, csak szerettük volna, hogy kicsit átjöjjön a hangulat, mi rákattantunk). Ti melyik kedvenc jeleneteket látnátok szívesen egy mesekönyvben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)