Hirdetés

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja - így néz ki Paul McCartney kalózként

|

A Beatles egykori basszusgitárosa is feltűnik majd a sorozat következő részében, most pedig végre kosztümben is megnézhetjük.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik A Karib-tenger kalózai-sorozat ötödik része, amihez már láthattunk egy-két hangulatos előzetest, viszont egyelőre még nem tudtunk sokat arról, hogy Paul McCartney mégis milyen formában fog majd megjelenni a filmben.

Azt sajnos most sem tudtuk meg, hogy pontosan milyen szerepet fog játszani, de az kiderült, hogy egy eredetileg nem tervezett jelenetben fog majd feltűnni. Egyébként Paul McCartney-nak ez élete első filmszerepe (zenét mondjuk már sok filmhez szerzett), viszont nem ő az első zenész, aki feltűnik a sorozatban - korábban Jack Sparrow apját nem más, mint Keith Richards alakította.

Most végre egy kép is feltűnt a kosztümbe öltöztetett McCartney-ról, mi pedig rettentően kíváncsiak vagyunk, hogy milyen szerepben tűnik majd fel. A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja megjelenése május 26-án várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)