Hirdetés

Érezted már úgy, hogy valaki figyel álmodban? Hamarosan megint fogod!

|

Folytatódik egy thriller franchise, amely már régóta gondoskodik róla, hogy ne legyenek nyugodt éjszakáink.

Hirdetés

Már 10 éve annak, hogy a Paranormal Activity talált felvételes thrillerként szélesebb körben is elkezdte a frászt hozni az emberekre, ráadásul ez az alacsony büdzséből nagyot szakítás mesterének számító Blumhouse Productions egyik ékköve is, hiszen a mindösszesen 15 ezer dollárból készült film közel 200 millió dollárt termelt. Azóta számos folytatás készült hozzá, legutóbb 2015-ben jelent meg a Parajelenségek: Szellemdimenzió, amely már némileg visszafogottabban szerepelt a kasszáknál, így a stúdió a franchise pihentetése mellett döntött. 

Hirdetés

A Blumhouse azonban most elérkezettnek látta az időt a visszatérésre: Jason Blum a The Evolution of Horror podcastben mesélte el, hogy Christopher Landon - aki többek között az Újabb parajelenségek, a Parajelenségek 3-4, a Parajelenségek: A megjelöltek és a Boldog halálnapot! 2 forgatókönyvírója - visszatér a franchise-hoz, hogy megírja a következő felvonást, amely nem a Paranormal Activity 7 névre hallgat majd.

Az új Paranormal Activity filmre 2021. március 19-ig kell várniuk azoknak, akik szeretik ilyesmikkel kínozni magukat, nekem bőven elég egy felugró ablak is a parához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)