Hirdetés

Oscar-díjas színésznő fogja eljátszani a Shazam! folytatásának gonoszát

|

A Fury of the Gods alcímű második részt a járvány miatt több ízben elhalasztották már.

Hirdetés

Kedden bejelentették, hogy az Oscar-díjas Helen Mirren játssza a Shazam! folytatásának gonoszát, Hesperát. Bár ilyen nevű karakter sosem volt a DC képregényeiben, annyi azért már most kiderült, hogy Hespera nem más, mint Atlasz isten lánya - azé az Atlaszé, akinek a Zachary Levi játszotta, szíve mélyén ugyebár szó szerint gyermeki főhős a szívósságát nyerte el.

Mirren a 2006-os A királynőben nyújtott alakításával érdemelte ki Oscarját, de ha már képregényfilmekről, franchise-okról és blockbusterekről beszélünk, akkor bizony felbukkant korábban a RED-filmekben mint Victoria, de még a Halálos iramban legfrissebb felvonásaiban is mint Mrs. Shaw. Ez utóbbi szerepben a régóta halasztgatott Halálos iramban 9-ben is viszontláthatjuk majd.

Hirdetés

A Shazam: Fury of the Gods címmel megáldott második részben, mint fentebb említettük, természetesen visszatér a Levi által megformált főhős, ahogy David F. Sandberg is a rendezői székbe. Nemrég titokzatos kulcsszerepben csatlakozott a stábhoz Rachel Zelger is, aki színészként a Spielberg-féle új, szintén bemutatásra váró West Side Storyban fog majd debütálni.

Még mielőtt jobban rápörögnénk a témára, muszáj észben tartanunk, hogy némi halasztás után a Shazam! 2-t e pillanatban 2023 júniusában tervezik bemutatni.

Helen Mirren

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)