Hirdetés

Szavazz: Szerinted melyik film érdemelte volna az Oscar-díjat?

|

Az Élősködők nyerte a legjobb filmnek járó Oscart, ezzel történelmet írt. Mondjátok el, egyetértetek-e vele, vagy másnak adtátok volna!

Hirdetés

Hajnalban lezajlott az idei Oscar díjátadó gála, mely ismét tele volt meglepetésekkel. A Netflix és Scorsese nem remekelt, ellenben a Joker és az Élősködők igen, mely utóbbi idegen nyelvű filmként vitte el a legjobbnak járó Oscart, és ezzel sikerült történelmet írnia.

Hirdetés

Valószínűleg kevesen látták eddig az összes jelölt filmet, de ha akár már a felét is megnéztétek a kilenc versenyzőnek, simán felállíthattok egy rangsort. Szavazzatok, hogy szerintetek melyik érdemelte volna meg a szobrot, aztán ha gondoljátok, fejtsétek ki kommentben a döntéseteket, ajánljátok választásotok tárgyát a többieknek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)