Hirdetés

Örülhetnek a Trónok harca rajongói, idén új könyvvel jelentkezik George R. R. Martin

|

Jelenleg még az sem kizárt, hogy a Sárkányok háza spin-off előtt befut az új kötet.

Hirdetés

Felemás véget ért 2019-ben a szép sikereket elért Trónok harca sorozat, de az HBO ennek ellenére nem kívánja elengedni Westerost, így várhatóan valamikor idén meg is érkezik a Targaryen-házra fókuszáló Sárkányok háza, ami egyfajta előzménysorozatként funkcionál majd.

Ezen felül persze készülnek még más finomságokkal is a rajongók számára, de közben maga George R. R. Martin is aktivizálta magát egy kicsit.

Hirdetés

Az író a saját blogján jelentette be, hogy idén ősszel jelenik meg következő könyve, a The Rise of the Dragon, ami tökéletes felvezetése lehet a sárkányos spin-offnak. A friss kötet ugyanis egy több mint 180 vadonatúj művészi alkotással illusztrált történelemkönyv lesz, ami elmeséli nekünk a Targaryen-ház izgalmas, és közel sem hétköznapi történetét. Ezen a ponton joggal merülhet fel a rajongókban az a gondolat, hogy a 2018-as Fire & Blood is ezt a témát dolgozta fel, de Martin igyekezett tisztázni a helyzetet.

Habár a Fire & Blood-hoz hasonlóan a The Rise of the Dragon is Aegon Targaryen westerosi hódítását dolgozza fel, de sokkal enciklopédikusabb formában, ami azt jelenti, hogy megjelenését tekintve inkább a The World of Ice & Fire című könyvhöz fog hasonlítani. Az új kötet megalkotásában Martin mellett egyébként Elio M. García Jr. és Linda Antonsson is besegített.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az Egyesült Államokban ilyen borítot kap a The Rise of the Dragon.

Az Egyesült Királyságban pedig ilyet.

Nem biztos, hogy a rajongók kitörő örömmel fogadják majd egy újabb Targaryen-könyv érkezését, főleg annak fényében, hogy több mint egy évtizede várják már A tűz és jég dala következő fejezetét, ami után elvileg következne még egy, befejező kötet.

A The Rise of the Dragon valamikor idén októberben kerül fel a könyvesboltok polcaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)