Hirdetés

Kiderült pár infó a Trónok harca készülő spin-off sorozatairól

|

Maga George R. R. Martin mesélt arról, mit várhatnak a Trónok harca világa iránt érdeklődők.

Hirdetés

Közel három év eltelt azóta, hogy traumatizált minket a Trónok harca befejezése, sikerült is kihevernünk (nagyjából), úgyhogy érdeklődve várjuk, milyen történeteket fog még elmesélni az HBO további spin-off sorozatokban.

A House of the Dragon lesz a következő, melynek kapcsán friss blogposztjában George R. R. Martin, A tűz és jég dala könyvek írója azt írta, hogy amit látott belőle, azt szerette, és szívesen látna még többet. Az első, tízrészes évad 2022-ben debütál, konkrétabbat még nem tudni.

Hirdetés

Hozzátette, hogy a többi projekt miatt is izgatott, de ezekről sokat még nem árulhat el. Annyit megoszthatott, hogy Bruno Heller, a Róma alkotója írja a Corlys Velaryon-sorozat pilotjának forgatókönyvét, és bár először a Nine Voyages (Kilenc utazás) címet akarták adni neki, most már The Sea Snake-ként (A tengeri kígyó) hivatkoznak rá, elkerülve ezzel, hogy két sorozat címében is szám szerepeljen. A másik a Ten Thousand Ships (Tízezer hajó), Nymeria saját sorozata, amihez Amanda Segel showrunner készített vázlatokat. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A harmadik a Dunk & Egg adaptáció , melyet Steve Conrad felügyel, és mint kiderült, nem ez lesz a neve, mert attól féltek, a franchise-t nem ismerők azt hiszik, valami sitcomról van szó. Jelenleg az A Knight of the Seven Kingdoms (A hét királyság lovagja) tűnik befutónak, de a The Hedge Knight (Kóbor lovag) is esélyes, átvéve a széria alapjául szolgáló novella címét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)