Hirdetés

Norman Reedus megsebesülhetett a The Walking Dead forgatásán

|

A színész részt vett volna egy rajongói találkozón, de erről le kellett mondania egy baleset miatt.

Hirdetés

Amilyen tempóban készültek az évadok, már azt hittük, hogy a The Walking Deadnek sosem lesz vége, és nem titkoltan a készítők célja is az volt, hogy addig húzzák a sztorit, ameddig csak lehet. A sorozat alapjául szolgáló képregénysorozat már 2019-ben lezárult, viszont a széria nem szolgai módon követi annak eseményeit, így lényegében bárhogy folytathatják vagy éppen befejezhetik.

Persze az AMC gondolt a jövőre is, hiszen hiába ér véget az anyasorozat, vannak és lesznek mellette spin-offok, valamint filmek is, szóval nem maradnak tartalom nélkül a rajongók. 

Hirdetés

A fő sorozatot lezáró 11. évad azonban még nem pörgött le teljesen a csatornán, van még mit elmesélni benne idén, amikhez elengedhetetlen a nézők egyik még életben lévő kedvence, Daryl Dixon, akit Norman Reedus kelt életre a kezdetek óta. Csakhogy a színész állítólag nemrég megsérült forgatás közben - erről egy rajongói esemény, a Fandemic Tour számolt be Instagramon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Állításuk szerint Reedus balesetet szenvedett, így legnagyobb sajnálatára nem tud megjelenni az összejövetelen. Egyéb részleteket nem árultak el, azt sem, hogy az eset valóban a The Walking Dead 11. évadának munkálatai közben történt, de a spekulációk szerint ez a helyzet, ugyanis annak még ebben a hónapban véget kellene érnie - a baleset miatt azonban módosulnak a tervek.

A Fandemic Tour szervezői mindenesetre elmondták, hogy gondolatban a színésszel vannak és pozitív energiákat küldenek neki, mivel Reedus szörnyen érezte magát, hogy lemarad az eseményről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)