Hirdetés

Nicole Kidman egy erotikus thrillerben fog játszani, ami komoly sztárparádét vonultat fel

|

Igazi sztárgárdával jön az A24 újdonsága, a Babygirl.

Hirdetés

A forgatókönyvírók és a színészek együttes sztrájkjai miatt a stúdiók kénytelenek voltak átmenetileg jegelni a projektjeiket, azonban miután mindkét táborral sikerült megegyezni, sorra érkeznek a bejelentések és tűzik ki a produkciók dátumait. Ezúttal a díjnyertes filmjeiről ismert A24 leplezte le, hogy pontosan kiket sikerült leigazolniuk a Babygirl című erotikus thrillerhez.

A filmet a tavalyi év egyik gyöngyszemét, a Játszunk gyilkosost! (Bodies Bodies Bodies) című horror-vígjátékot készítő Halina Reijn írja és rendezi, aki az említett projektet is az A24 támogatásával hozta össze. Bár abban is szerepeltek olyan ismertebb arcok, mint Pete Davidson (Staten Island királya, Bupkis), azonban a Babygirl még ennél is ütősebb stábbal rendelkezik. 

Hirdetés

A Babygirl egy sikeres és befolyásos vezérigazgató történetét meséli el, aki tiltott viszonyba kezd egy nála sokkal fiatalabb, de karizmatikus és sármos gyakornokkal. Reijn rendezése a munkahelyi hierarchiára, a hatalommal való visszaélésre és a szexualitásra fókuszál majd, amiket idén egyébként a Mindent szabad című Netflix-film már sikeresen boncolgatott.

Mindehhez egy meglehetősen erős szereplőgárda asszisztál majd, ugyanis az igazgatót Nicole Kidman (Moulin Rouge!, Az Északi) játssza, a gyakornokot pedig Harris Dickinson (King's Man: A kezdetek, A szomorúság háromszöge) kelti életre, továbbá a stábot erősíti az egy rivális üzleti vezető bőrébe bújó Jean Reno (Léon, a profi, Ronin), a Kidman férjének castingolt Antonio Banderas (Zorro álarca, Desperado) és a nő asszisztenseként felbukkanó Sophie Wilde (Beszélj hozzám!, Mindent, itt és most) is. 

A tervek szerint még december folyamán megkezdődik a forgatás New Yorkban. Addig is ha van Disney+ előfizetésetek, november 26-tól láthatjátok majd a 2008-as Ausztrália című film alaposan kibővített, hatrészes sorozatváltozatát, amelyben Hugh Jackman és Kidman játszanak együtt. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)