Hirdetés

Nicolas Cage lesz Pókember az Amazon sorozatában

|

A veterán színész csípte meg a Prime Videóra érkező Noir főszerepét.

Hirdetés

Inkább kevesebb, mint több sikerrel, de kitartóan építgeti a Sony a Pókember nélküli Pókember univerzumát, amely eddig csak mozifilmekből állt, de rövidesen élőszereplős sorozatokkal is gazdagodik. Az Angela Kang kezei között formálódó Silk: Spider Society mellett ugyanis készül még egy produkció, a Spider-Man: Noir #1 számában bemutatkozott Peter Benjamin Parker karakterére épülő Noir.

Az 1930-as évekbe helyezett történet főszereplője az Oscar-díjas Nicolas Cage lesz, aki a Pókember: Irány a Pókverzum!-ban és a Pókember: A pókverzumon átban is a hangját kölcsönözte a David Hine, Fabrice Sapolsky, Carmine Di Giandomenico és Marko Djurdjević együttműködése eredményeképpen 2009-ben megszületett szuperhősnek.

Hirdetés

A sajtóközlemény alapján a Noire-ban Cage karakterét idősödő magánnyomozóként láthatjuk, akit nem elég, hogy elhagyott a szerencséje, de még a múltjával is kénytelen szembenézni, tudniillik, egykoron ő volt New York egyetlen szuperhőse.

A sorozat az Egyesült Államokban az MGM+ streamingplatformon fog debütálni, a magyar nézők azonban a világ túlnyomó részéhez hasonlóan a Prime Videón láthatják majd. A showrunner feladatain ketten osztoznak, Oren Uziel (Mortal Kombat) és Steve Lightfoot (Marvel's The Punsher), az első két epizódot pedig Harry Bradbeer (Fleebag, Megszállottak viadala) rendezi. Velük együtt válik teljessé a producerek köre, akik között Amy Pascalt a Sonytól éppúgy megtaláljuk, mint a Pókverzum animációs filmek alkotóit, Phil Lordot és Christopher Millert.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)