Hirdetés

Kiszivárgott a Netflix Resident Evil sorozatának szinopszisa

|

Valaki figyelmetlen lehetett, mert a tervezettnél hamarabb nyilvánosságra került az élőszereplős sorozat rövid összefoglalója.

Hirdetés

Észvesztő tempót diktál a piacvezető streaming-platform, ami persze érthető is annak ismeretében, hogy milyen elképesztő összeget fordít tartalomgyártásra. Míg a kezdeti időszakban hónapok teltek el egy-egy saját gyártású film vagy sorozat bemutatkozása között, ma szinte minden napra jut valami újdonság. Február 7-én rajtolt el a Locke & Key, húsz napra rá következik az Altered Carbon második évada, és ez csupán néhány ötletszerűen kiragadott (a személyes preferenciámat tükröző) példa a sok közül.

Hirdetés

A fentiekkel ellentétben a Resident Evil sorozat még nem rendelkezik premierdátummal, ahogy azt sem tudjuk, találkozunk-e majd benne a játékokból ismert szereplőkkel. Ellenben egy apró figyelmetlenségnek köszönhetően kiderült, hogy hol játszódik a történet.

A rövid szinopszis szerint a Maryland állambeli Clearfield városára régóta árnyékot vetett három, látszólag egymással semmiféle kapcsolatban nem álló behemót: az Umbrella vállalat, a bezárt Greenwood Elmegyógyintézet, valamint a főváros. Huszonhat évvel azután, hogy felfedezték a T-vírust, mindhármuk titkai napvilágra kerülnek a járvány kitörésének első jelére.

Úgy fest tehát, hogy a dél-afrikai forgatási helyszínről szóló pletyka kacsa volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)