Hirdetés

Nem lesz több Dark Crystal évad, elkaszálta a sorozatot a Netflix

|

Hivatalosan senki sem indokolta meg, hogy miért kapott kaszát a bábos fantasy sorozat, de korábbi pletykák alapján vannak ötleteink.

Hirdetés

Az 1982-es The Dark Crystal film univerzumára alapozva készült a The Dark Crystal: Age of Resistance sorozat, ami egyébként régi és új rajongók számára is egy izgalmas utazás volt. A bábok által életre keltett világ gyönyörű volt, az első évad pedig egy cliffhangerrel ért véget, így sokan reménykedtek abban, hogy lesz folytatás. Sajnos erre már nincs esély, legalábbis a Netflixnél biztosan.

Hirdetés

A Jim Henson Company elnöke és a sorozat vezető producere, Lisa Henson a Netflix képviselőjével karöltve értesítették az io9 kollégáit, hogy kaszát kapott az Age of Resistance. A hivatalos közleményben azért van egy érdekes rész:

"Tudjuk, hogy a rajongók nagyon szeretnék tudni, hogy hogyan ér véget a The Dark Crystal történetének ezen szakasza, és keresni fogjuk a lehetőségeket arra, hogy ezt elmesélhessük a jövőben."

Ezek szerint még nincs minden veszve, de a Netflix lemondott a projektről. A hivatalos közleményben nem említették egyébként, hogy miért kapott kaszát a széria, de korábbi pletykák azt rebesgették, hogy a The Dark Crystal sorozatot egy "drága csalódásként" emlegették. Az úttörő bábtechnológia miatt rengeteg pénzbe, időbe és munkaerőbe került összehozni a projektet, ami végül nem hozta a szükséges lelkesedést a nézői oldalról. Nem nehéz így összerakni a széria elvágásának okát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)