Hirdetés

Közel 15 év után véget ér a Naruto anime

|

Miután 2014-ben lezárult a címszereplőt a középpontba állító manga, holnap véget ér a Naruto anime folytatása, a Naruto: Shippuden is.

Hirdetés

2002 október 3-án adták le Japánban a Naruto anime feldolgozásának első részét, azóta pedig több mint hétszáz epizód folyamán a műfaj egyik legnépszerűbb szériájává nőtte ki magát ez eredeti Naruto és folytatása, a Shippuden. A történet pedig tizenöt év után holnap lezárul.

A 220 részes eredeti szériát követő Shippuden ötszázadik része lesz egyben az utolsó epizód is, ami a címszereplő kalandjainak lezárását jelenti. Ez egyébként a mangában már 2014-ben megtörtént. Viszont a készülő élőszereplős feldolgozás mellett sem maradnak teljesen az univerzumban játszódó sztorik nélkül a rajongók. Tavasszal ugyanis útjára indul egy spin-off széria, ami az Uzumaki klán egy másik tagja, Boruto köré épül majd fel.

Ti követtétek az anime szériát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)