Hirdetés

Napi büntetés: több mint 2000-en nézték, ahogy egy streamer némán olvasgatott

|

Az idei április elseje egy vad parti volt a streaming platformon. Több vicckategória is felbukkant, a streamerek pedig ki is élvezték a lehetőséget.

Hirdetés

Április 1. a gaming világ egyik kedvenc kreatív ünnepe, amikor minden kiadó, platform és játékfejlesztő igyekszik beugratni a rajongóit, vagy vicces eseményekkel előállni. A Twitch is beszállt tegnap a buliba egy pár olyan új kategóriával, mint a Silent Reading, a Pizza Time, vagy a Literally Just Chatting.

Bármennyire is meglepő lehet ez sokaknak, a Silent Reading hatalmas sikert aratott: a Twitch saját csatornáján 2400-an nézték, ahogy egy streamer némán olvassa és lapozgatja a könyvét. Nevezhetjük ezt az olvasás népszerűsítésének, de félő, hogy nem a klasszikusan várt eredményt hozta.

Hirdetés

A legnépszerűbb vicckategória a Literally Just Chatting volt, ahol sokan csak a szokásos, beszélgetős showjukat pörgették. Azért ott volt például Girl_dm, aki szó szerint csak chateléshez indította el a műsorát. A nézők gyakorlatilag egy chatszobaként használták a csatornát, de irányíthatták is azt, hogy mi jelenik meg a képernyőn.

A platform túloldalán közben PizzaPrincessG a New yorki éttermében pörgette ki a pizzákat a konyhából, hogy büszkévé tegye ezzel a Pizza Time kategória megteremtőit.

Sokan voltak egyébként, akik örömmel streamelték a semmit a "vicc kedvéért", de el tudjuk képzelni, hogy ezekből az áprilisi műsorokból valami igazi is kinőhet majd. Girl_dm stream chatszobája például hatalmas siker volt, így ebből még bármi lehet hosszabb távon.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)