Hirdetés

Napi büntetés: már egy autó áráért a tiéd lehet Robert Downey Jr. megcsócsált rágója

|

Ideje feltörni a perselyt, nem akármilyen portéka bukkant fel az eBayen.

Hirdetés

A viszonylag gyorsan lecsengett NFT-láz örökre bebizonyította, hogy az emberek bármiért hajlandók óriási összegeket fizetni, így még az is megeshet, hogy végül arra a megcsócsált és összeszáradt rágóra is akad vevő, amit egy eladó most 55 ezer dolláros, vagyis nagyjából 14 millió forintos kezdőlicittel töltött fel az eBayre.

A szóban forgó rágógumit az teszi különlegessé, hogy a gyár és a jelenlegi otthonául szolgáló műanyag doboz között Robert Downey Jr. száját is megjárta, vagy legalábbis ezt állítja róla a jelenlegi birtokosa.

Hirdetés

A hirdető leírása szerint ugyanis ez az a rágó, amit a Vasember megformálója régi jóbarátja, Jon Favreau csillagára ragasztott, amikor azt februárban átadták a Hollywoodi Hírességek Sétányán. A nevezetessé vált rágóról akkor a helyszínt kezelő Hollywoodi Kereskedelmi Kamara médiakapcsolatokért felelős alelnöke, Ana Martinez egy Twitter-posztot is közölt, amelyben azt kérdezte, hogy mit kezdjen vele.

A hirdetésből nem derül ki, hogy ő-e az eladó (valószínűleg nem), az árverés elindítója viszont akár a DNS-tesztet is hajlandó vállalni a portéka eredetiségének bizonyítására. Mi szívesen megnéznénk, hogyan reagálna a színész sajtósa egy ilyen célú megkeresésre, de ha fogadnunk kellene, nem szívesen szorítaná be a DNS-tesztet a sztár programjába.

Az ajánlatért eddig nincs is nagy kapkodás, cikkünk írásáig egész pontosan 0 licit érkezett a nyomokban celebnyálat is tartalmazó relikviára, és már két nap sincs hátra az aukcióból.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)