Hirdetés

Napi büntetés: így néznének ki A Gyűrűk Ura szereplői gyerekként

|

Gandalf kisfiúként is öregebbnek tűnik a koránál.

Hirdetés

Mostanra kevés olyan tartalom maradt, amire ne eresztettek volna rá legalább egyet a számos mesterséges intelligencia közül. A Gyűrűk Ura persze kiemelt célpont ezen a területen, nem véletlen, hogy már elkészült a trilógia Wes Anderson által ihletett változatának előzetese, de egy hamisítatlan, nyolcvanas éveket idéző anime formájában is megemlékeztek már Tolkien klasszikusáról.

Most pedig a Lotrology nevű Instagram-fiókot üzemeltető rajongói csapat játszott egy kicsit valamelyik képgeneráló mesterséges intelligenciával, amelynek azt a feladatot adták, hogy képzelje el, hogy nézhettek ki gyerekkorukban a trilógia jellegzetes szereplői.

Hirdetés

A sort Legolas nyitja, mint látható, az elfkölyöknek már akkor is szép hosszú szőke fürtjei voltak, és nem véletlen, hogy nagyon messzire ellát, elvégre ekkora szemekkel ez nem okozhat gondot.

A második az ifjú Gandalf, aki zsenge kora ellenére már elkezdett egy picit kopaszodni, a szemöldöke pedig egy öregemberéhez hasonlóan dús. Mindenesetre nem lennénk valamelyik ovis csoporttársa helyében, aki el akarja tőle venni a kedvenc plüssbalrogját. Gimlinek pedig már gyerektörpeként is serken a szakálla, persze ez nem kirívó ritkaság a bányák népénél, de azért a gyámhivatal nazguljainak érkezését megelőzendő, reméljük, hogy csak a futkározástól és nem pár kupa sörtől olyan pirospozsgás a kölök arca.

A sorból a lányok sem maradhatnak ki, alább látható a trilógiában Cate Blanchett által alakított Galadriel, gyaníthatóan az óvodai fotózásán. Cukiság. Az összeállítást pedig Arwen zárja, aki a fotózást megelőzően valószínűleg az óvodai logopédussal gyakorolta, hogy kell szépen kiejteni Lothlórien nevét.

Egyedül azt fájlaljuk, hogy Gollam kimaradt a sorból, pedig komoly ellenfele lehetne a Mandalóri cukiságügyi főbiztosának, Grogu-nak.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)