Hirdetés

Ilyen lenne egy '80-as években készült A Gyűrűk Ura anime, az MI ezt is megálmodta

|

Az AI Generated Art YouTube-csatorna videója egészen parádésan sikerült.

Hirdetés

Korábban csak álmodozhattunk arról, hogy kedvenc világunkat áthelyezzük bármilyen műfajba, most viszont kis túlzással pár kattintásba (no és persze a különféle promptok tűpontos bepötyögésébe) kerül az egész, hála az egyre fejlettebb képgeneráló mesterséges intelligenciáknak. 

Pontosan ez a módszer kellett ahhoz, hogy az alábbi kis csoda is elkészülhessen, ebben a videóban ugyanis azt nézhetitek meg, hogyan festene a Tolkien-féle A Gyűrűk Ura, ha valaki lett volna olyan kedves, hogy a '80-es években klasszikus animeként adaptálja.

Hirdetés

Nyilván nem maradhatott ki a videóból egyetlen fontos és közkedvelt szereplő sem, a jófiúk mellett pedig természetesen felbukkan maga Sauron is, aki meglehetősen para kinézetet kapott. Mondanunk sem kell, hogy a videóban látható képeket a Midjourney nevezetű MI készítette - mint korábban már oly sok hasonló anyagot.

Ti egyébként megnéznétek egy teljes animesorozatot a fentihez hasonló képi világgal? Mi bizony gond nélkül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)