Hirdetés

Napi büntetés: animeként is nagyon ütős Will Smith Chris Rocknak lekevert pofonja

|

Hát persze, hogy Will Smith ordas nagy csicskalángosa kapcsán is előkerült a JoJo's Bizarre Adventure anime.

Hirdetés

Mémek cunamiját szabadította rá az internet kies tájaira az idei Oscar-gála, melyen Will Smith úgy érezte, a feleségén viccelődő humoristát, Chris Rockot csak úgy teheti helyre, ha felballag a színpadra, és egy csattanós nagy pofonnal kínálja meg a humorista orcáját. Sokan sokféleképpen körültáncolták már a témát, tavaly indult társoldalunkon, a Bronsonon például megjelent egy velős véleménycikk, amit érdemes lehet elolvasni. Mi most azonban a mémekre koncentrálunk.

Azok közül is egy TikTokra felkerült videóra, ami animét varázsol a díjátadón történt pofozkodásból. 

Hirdetés

Akik ismerik a JoJo's Bizarre Adventure című népszerű animét, azoknak nem lesz ismeretlen az alábbi párbeszéd, amely Dio és Jotaro Kujo között zajlott le a JoJo's Bizarre Adventure: Stardust Crusadersben. Ennek a hangját vágták most rá az ominózus pofon felvételére, és még egy kis vizuális tuningot is kapott az egész a tökéletes összhatás érdekében. A végeredmény magáért beszél.

@sidthedog_ #oscars #willsmith #chrisrock #slap #anime #meme #staged ♬ original sound - Sidthedog

Ha esetleg nem lenne meg az eredeti animés jelenet, akkor referenciaként alább ezt is megnézhetitek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)