Hirdetés

Most akkor lesz élőszereplős Miles Morales Pókember-film vagy sem?

|

Egy beszélgetésből kiderült, hogy milyen ötletei vannak a Sonynak a falmászóval, és bizony még Tom Hollandet sem tervezik szabadságra engedni.

Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút és a Pókverzum animációs filmek után (az utolsóra ugyebár még mindig várunk) kérdésessé vált a hálószövő sorsa. A víz meglehetősen zavaros az egész Marvel filmes univerzum körül, de a Sony ettől még nem hátrál ki New York kedvenc megmentője mögül.

Variety újságírója pedig kikérdezte a Sony producerét, Amy Pascalt arról is, hogy mi lesz a második leghíresebb Pókember, Miles Morales sorsa. A válasz sokat elárult a stúdió terveiről.

Hirdetés

Miles karaktere az elmúlt években robbant nagyot a köztudatban, köszönhetően a Marvel's Spider-Man játékoknak és a Pókverzum animációs filmeknek. Az egyetlen dolog, ami még hiányzik, az egy menő élőszereplős bemutatkozó, és korábban voltak rá utalások, hogy a Sony hajlana egy Miles főszereplésével készülő produkcióra. Pascal így fogalmazott:

"Egyszer majd. Addig biztosan nem, amíg két másik Pókember filmet össze nem hozunk. Egyszer. Valamikor. Egyelőre örömmel építgetjük az animációs Pókverzum verziót."

Chris Miller később tisztázta a kijelentést egy tweetben. A két tervben lévő Pókember produkció alatt Pascal a Pókverzumon túlt és a következő Tom Holland filmet értette.

Az elmúlt években úgy tűnt, hogy Tom Holland annyira már nem vágyna vissza a Marvel univerzumba. Persze van az a sztori (és csekk), ami még az új dolgokra szomjas művészeket is a kamerák elé rángatják. A kérdés itt már csak az, hogy mindez az MCU része lesz-e vagy mindenki megy majd a Sony filmes univerzumába.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)