Hirdetés

Minden eddiginél parásabb előzetest kapott a Démonok között 3

|

A megtörtént eseten alapuló horrorfilm hamarosan mozikba kerül.

Hirdetés

Már csak pár napot kell kibírniuk a Démonok között franchise rajongóinak az új részig, ugyanis a Michael Chaves (A gyászoló asszony átka) rendezésében és James Wan (Démonok között, Fűrész, Insidious) produceri felügyeletében készült horrorra június 10-től csücsülhetnek majd be a hazai mozik egyikébe.

A premier előtt azonban befutott még egy utolsó kedvcsináló, amely a korábbiaknál nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy a sztori központi esetének van valóságalapja. 

Hirdetés

Az alábbi trailer már-már dokumentarista jelleggel bizonygatja nekünk, hogy a Démonok között: Az ördög kényszerített története abból az 1981-es ügyből táplálkozik, amin a valódi Ed (Patrick Wilson) és Lorraine Warren (Vera Farmiga) dolgoztak annak idején, nálunk pedig magyar felirattal követhetitek, hogy milyen hátborzongató élményeket kínál Arne Cheyenne Johnson szörnyű tette. 

Egyébként nem ez lesz mostanában az egyetlen horror a mozikban: június 3-án a Spirál: Fűrész hagyatéka mutatkozik be, június 17-én pedig a gyerekevő boszorkányt felvonultató A hívatlan, valamint a Hang nélkül folytatása kapja meg a reflektorfényt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)