Hirdetés

Miért sült be Quentin Tarantino Star Trek filmje?

|

Ugye emlékeztek még, hogy Tarantino bevállalt egy Star Trek projektet? Na, azóta már hosszú évek teltek el, és a film még mindig ott van az asztalán.

Hirdetés

A Star Trek franchise meglehetősen szépen pörög, legalábbis, ami a sorozatokat illeti. A minőség vitatható, de folyamatosan jönnek az új sztorik, karakterek és események, amiket élvezhetnek a rajongók. Az elmúlt években olyan produkciók szórakoztatták a közönséget, mint a Discovery, a Picard, a Lower Decks, a Short Treks, a Prodigy valamint a Különös új világok.

A gond csak az, hogy filmek terén rekedt meg a hajó. A legutóbbi Star Trek film a Mindenen túl volt, annak pedig már hét éve. Több nagyvásznas projektről is szó esett azóta, de valahogy mindegyik bukdácsol, köztük Tarantino filmjével.

Hirdetés

Mark L. Smith a Collidernek adott interjújában mesélt a részletekről. Smith lett ugyanis a Taratino film írója, és szerinte sikerült összerakniuk egy olyan sztorit, ami abszolút az ő értékeit és stílusát tükrözi. Minden tök jól haladt a projekttel, amíg Tarantino el nem kezdte meggondolni magát. A Star Trek film lett volna ugyanis a tizedik rendezése, és mint azt már számos alkalommal kifejtette, tizenegyediket már nem akar. El is mélázott azon, hogy egy Star Trek projektet akarna-e zárásképp.

"Emlékszem ahogy beszélgettünk, és felhozta, hogy kezd belegondolni, abba hogy a Star Trek lesz az utolsó filmje. Azon tépelődött, hogy így akarja-e befejezni a karrierjét."

Smith szerint ez volt az a bukkanó, amin elakadt az egész, Tarantinónak pedig aztán inkább a The Movie Critic felé hajlott a keze, ami elvileg már tényleg az utolsó projektje lesz.

Ami a Star Trek forgatókönyvet illeti, Smith szerint az egy kemény, felnőtt sztori lett volna.

"Ponyvaregényes erőszak. Nem olyan sok a durva nyelvezetből, de a lényeg, hogy lett volna egy éle az egésznek. Az a Tarantino stílus, amit ő hozott volna."

Sajnos valószínűleg már sosem fog kiderülni, hogy milyen is lett volna egy Tarantino-féle Star Trek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)