Hirdetés

Micimackó után Hamupipőke is bedurvul: itt a Cinderella horror első trailere

|

Vérrel, meztelenkedéssel és káromkodással dobják fel a klasszikus mesét.

Hirdetés

Új trend van kibontakozóban Hollywoodban, a Micimackó: Vér és méz ugyanis további klasszikus mesék horroradaptációit inspirálta. Annak rendezője, Rhys Frake-Waterfield már el is készítette a folytatást, a Vér és méz 2-t, és további feldolgozásokat tervez például Bambi kapcsán, de azóta már megkaptuk mástól egy Mickey egeres horrorfilm kedvcsinálóját is, szóval alakul.

Most Hamupipőke csatlakozott a brutálissá váló mesehősök gyorsan gyarapodó táborához, a Sobini Filmsnél megvalósult Cinderella's Revenge sokkal sötétebb irányt vesz azután, hogy a címszereplő elhagyja a cipőjét, mint amit eddig valaha láthattunk. 

Hirdetés

Miután Hamupipőke mostohanővérei bántalmazzák őt, a Tündérkeresztanya (akit itt a Bérgyilkos a szomszédomból is ismert Natasha Henstridge alakít) arra sarkallja őt, hogy bosszút álljon, ezért démoni maszkot ölt és gyilkolászni indul. A Cinderella's Revenge magán viseli a slasher horrorok ismertetőjegyeit, így nem csak a véres lesz, de az alábbi trailer alapján nem maradhat ki a kötelező aktus sem,  hiszen mind tudjuk jól, hogy ilyenkor valakinek szex közben kell meghalnia. 

A Cinderella's Revenge április 26-án kerül limitált ideig az amerikai mozikba, magyar premierről egyelőre nem tudunk. Ti örülnétek neki, ha nálunk is bemutatnák, mint a Micimackó: Vér és mézt?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)