Hirdetés

Film készül a Metro 2033 alapján

|

Úgy tudjuk, hogy a Metro-regények szerzője megállapodott két producerrel, hogy film készülhessen a Metro 2033-ból.

Hirdetés

Közeleg már az idő, mikor reményeink szerint a minőségi játékadaptációk első hulláma bemutatkozik (lásd Assassin's Creed és Warcraft) és utat mutatnak a későbbi társaiknak, mint amilyen a Thief vagy éppen közvetett módon a Metro 2033 is.  

A Variety jelentése szerint ugyanis a Metro-könyveket jegyző Dmitry Glukhovsky megegyezett két hollywoodi producerrel, Michael De Lucával (Dredd bíró, Az ismeretlen Drakula, A szürke ötven árnyalata, A szellemlovas) és Stephen L'Heureux-szal (Sin City: Ölni tudnál érte) annak érdekében, hogy a Metro 2033 kötet (amiből a 4A Games készített videojátékot) a vászonra költözhessen. Glukhovsky bizakodva beszélt az együttműködésről: "A regényem és én tíz éve vártunk rá, hogy megtörténjen. Korábban nagyon óvatos voltam azzal kapcsolatban, hogy a gyermekemet hollywoodi producerek kezébe adjam, de most úgy érzem, hogy jó kezekbe került. De Lucának és L'Heureux-nak remek elképzelései vannak a projekt kapcsán, és úgy érzem, hogy megtisztelő velük dolgozni."

Egyébként 2012-ben még azt pletykálták, hogy az MGM szerezte meg a Metro-regények megfilmesítésének jogait, de egyelőre nem tudni, hogy az MGM továbbra is támogatja-e a projektet vagy De Lucáék másik stúdiónál képzelték el a Metro filmet. Ti örültök a hírnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)