Hirdetés

Megvan, mikortól lesz szinkronosan is nézhető a Jóbarátok: Újra együtt

|

Annak, aki magyar szinkronnal szeretné élvezni a Jóbarátok-találkozót, már nem kell sokat várnia.

Hirdetés

Miután a koronavírus-járvány következtében hónapokat csúszott a forgatás, végül idén sikerült összehozni a 17 éve véget ért széria stábját egy megható találkozóra. A Jóbarátok: Újra együtt a külföldi premierrel egyidőben, május 27-én itthon is felkerült az HBO GO-ra, ám akkor még csak magyar felirattal lehetett megtekinteni. 

A nagy érdeklődésnek köszönhetően az HBO hazai képviselete elintézte, hogy legyen szinkron, így ha akarjuk, július 16-ától minden szereplő a magyar hangján szólal majd meg.

Hirdetés

Visszatér tehát Kökényesi Ági, Kiss Erika, Nyírő Bea, valamint Sinkovits-Vitay András, Holl Nándor és Galambos Péter is, akik sorra Rachelt, Monicát, Phoebe-t, Chandlert, Joey-t és Rosst szólaltatják meg.

Azt, hogy nekünk hogy tetszett a Jóbarátok: Újra együtt, ebből a cikkből tudhatjátok meg. Egyébként a sorozat maga is megtalálható az HBO GO kínálatában mind angolul, mind magyarul, bármikor nosztalgiázhattok vele (vagy belekezdhettek, ha még nem láttátok).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)